Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
JSRUIYA Hydraulic Machinery 86-137-7502-2072 sales@jsryhydraulic.com

ενιαίος να ενεργήσει διπλής ενέργειας κύλινδρος

JSRUIYA είναι δεσμευμένο στην παροχή των υψηλής ποιότητας κυλίνδρων. μπορέστε να παρέχετε τους ενιαίους και διπλής ενέργειας κυλίνδρους σχεδίου συνήθειας που προσαρμόζονται στη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις λειτουργούσες παραμέτρους σας.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας ενιαίος να ενεργήσει διπλής ενέργειας κύλινδρος Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - ενιαίος να ενεργήσει διπλής ενέργειας κύλινδρος

ενιαίος να ενεργήσει διπλής ενέργειας κύλινδρος

Καθιερωμένα το 2011, τα υδραυλικά μηχανήματα JSRUIYA γίνονται σεβόμενοι και εμπιστεύονται υδραυλικών τους κατασκευαστές κυλίνδρων.
 
Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των υψηλής ποιότητας κυλίνδρων που πρέπει να σας βοηθήσετε να αυξηθείτε την επιχείρησή σας. _εάν εσύ είμαι ψάχνω για ένας ενιαίος ενεργώ υδραυλικός κύλινδρος για ένας βιομηχανικός, κατασκευή, ή αλέθω εφαρμογή, εμείς μπορώ βοηθώ.
 
Ενιαίοι να ενεργήσει υδραυλικοί κύλινδροι

 

Ο single-acting κύλινδρος είναι απλούστερος από το διπλής ενέργειας αντίστοιχό του. Με λιγότερα συστατικά, υπάρχει πολύ λιγότερες για να πάει στραβά, οι οποίες είναι καλές ειδήσεις όταν τη συντήρηση.

 
Οι Single-acting κύλινδροι είναι ιδανικοί για τις απλές εργασίες – ειδικά όταν η γρήγορη ή ελεγχόμενη απόσυρση δεν είναι ουσιαστική. Οι κοίλες εκδόσεις δυτών συμπεριλαμβανομένου ενός νήματος είναι επίσης διαθέσιμες στη λαβή που τραβά τις εφαρμογές.
 

Μπορούμε να παρέχουμε τους single-acting κυλίνδρους σχεδίου συνήθειας που προσαρμόζονται στη συγκεκριμένη εφαρμογή και τις λειτουργούσες παραμέτρους σας.

 

Διπλής ενέργειας υδραυλικοί κύλινδροι

 

Οι διπλής ενέργειας υδραυλικοί κύλινδροι έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν το υδραυλικό ρευστό και στις δύο πλευρές του δύτη. Οι λιμένες σύνδεσης που τοποθετούνται κοντά και στις δύο άκρες επιτρέπουν στη ράβδο εμβόλων για να κινήσουν και τις δύο προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Ο πρόσθετος λιμένας επιτρέπει επίσης περισσότερο έλεγχο του δύτη κατά τη διάρκεια της απόσυρσης και εξασφαλίζει ότι επιστρέφει πάντα πίσω στην αφετηρία του. Η γρηγορότερη και προβλέψιμη απόσυρση των διπλής ενέργειας κυλίνδρων τους κάνει την καλύτερη επιλογή για τα προγράμματα που χρειάζονται την επαναλαμβανόμενη ακρίβεια.

 

Ενιαίος να ενεργήσει υδραυλικός κύλινδρος ΕΝΑΝΤΙΟΝ του διπλής ενέργειας υδραυλικού κυλίνδρου

 

Η πιό ευδιάκριτη διαφορά μεταξύ της διπλής δράσης και των ενιαίων κυλίνδρων δράσης είναι ο αριθμός λιμένων. Οι διαμορφώσεις ενιαίος-δράσης έχουν έναν λιμένα και παράγουν τη δύναμη με την άδεια του υδραυλικού ρευστού για να ρεύσουν στον κύλινδρο σε μια συνεπή κατεύθυνση.

 

Έλεγχος έξω ο πίνακας για να δει κατωτέρω πώς οι διαφορετικοί τύποι συγκρίνουν.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.